Jubileumconconcert Jan Koevoet

Begin mei van dit jaar lanceerde Jan Koevoet, samen met Petra van Zundert, de duet single Jij Bent Zo Mooi Om Van Te Houden.

“Jij Bent Zo Mooi Om Van Te Houden” slaat landelijk goed aan en staat genoteerd in vele hitlijsten. Met de vele radio interviews en studiobezoeken is voor het duo een drukke tijd aangebroken. Op 24 juli a.s. is het duo met hun nieuwe liedje uitgenodigd voor het TV Programma Toppers van Oranje te Kropswolde.

Jubileumconconcert

Naast dit alles staat voor Jan Koevoet een nieuw spektakel te wachten. Op 2 juli a.s. viert de zanger van het Nederlandse lied zijn vijftienjarig jubileum met een gezellig sfeervol tuinconcert op een geweldig mooie locatie: Sieben Recreatie aan de Stok 4 te Roosendaal.

Alle liedjes van Jan Koevoet van de afgelopen 15 jaar komen voorbij. De presentatie wordt verzorgd door Bagiyo van der Leemputte. Het geluid wordt verzorgd door DH Sound, terwijl Jan begeleid wordt door de backing vocals Yvonne en Gonny. Het showballet, onder leiding van Astrid, zal stralen vol energie rondom en met Jan Koevoet. Renske Endel, eens Europees kampioene turnen, zal met haar acts zorgen voor adembenemend entertainment. Samen met Petra van Zundert zal Jan Koevoet ook op deze avond tijdens een aantal liedjes een stralend duet vormen. Ook Manfred Jongenelis, vijftien jaar vaste arrangeur van Jan, zal het publiek die avond vermaken met zijn geweldige accordeon muziek..

Gratis toegang

Een openlucht concert, voor iedereen gratis toegankelijk! Voor de kinderen is er voldoende vermaak, terwijl de volwassenen kunnen genieten van een heerlijke zomeravond, gevuld met Jan Koevoet zijn muziek. Een sfeervolle tuin met toneel, aangekleed om voor een ieder een heerlijke en gezellige avond te verzorgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen