Salsa op het Tongerloplein

Foto: Salsacademy

Op zaterdag 16 juli 2016 organiseert T’plein | Stichting Platform Cultuurplein Tongerlo in samenwerking met Salsacademy een gezellig latin evenement in de buitenlucht.

Iedereen is welkom om te genieten van verschillende muzieksoorten, waaronder salsa, bachata en kizomba, op een schitterende locatie in hartje Roosendaal. Er zullen diverse DJ’s aanwezig zijn en dansers uit zowel Roosendaal als Breda, Rotterdam, Antwerpen en Zeeland.

Swingende samenwerking

Overal waar een feest als dit wordt georganiseerd, is het een doorslaand succes. De muziek en de sfeer spreken blijkbaar heel veel mensen aan. Dat was voor het bestuur van de Stichting T’plein dé aanleiding om een aantal maanden geleden de samenwerking met Salsacademy te zoeken. De prima samenwerking heeft een mooi resultaat: salsa op het Tongerloplein in Roosendaal. En iedereen mag natuurlijk meedoen!

Het evenement start om 16:00 uur en eindigt om 22:00 uur. Parkeren kan in de direct aan het Tongerloplein gelegen parkeergarage de Biggelaar of in de binnenstad. Tot dan!

Meer informatie

Informatie over o.a. salsa is te vinden op de website van Salsacademy. Het programma van T’plein is hier te vinden. Ook bij slecht weer gaat het door in de kleine zaal van Schouwburg De Kring. De entree blijft gratis!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen