Familievoorstelling ‘Een Ei met een Staartje’

Foto: Anne Alders

Ila van der Pouw speelt de familievoorstelling “Een Ei met een Staartje” op zaterdag 16 juli vanaf 16:00 uur. De voorstelling is gratis toegankelijk in het Openluchttheater Nispen.

Het is een cadeau van de Hans Verbraak, wethouder van cultuur, geschonken tijdens de opening van het openluchttheater. Voor de voorstelling zal de wethouder een informatiebord onthullen en na de voorstelling is het de beurt aan Luciano Gelati.

Verhaal van de voorstelling

Belle vindt in haar achtertuin een vreemd, groot ei. Wanneer het krakend openbarst, kruipt er dan ook een wonderlijk wezentje uit: een babydraak. En waar een babydraak is, moet ook een moederdraak zijn. Veel weet Belle niet van draken maar wel dat ze woest gevaarlijk zijn en vuur spuwen. Één van de vaste bewoners van haar tuin, Barend de Rat, zegt het recht voor z’n raap: ‘Ik ga hier niet zitten wachten tot moeder Draak jou op de barbecue legt.’ Dan begint Belle zich pas echt zorgen te maken.

Een ‘Ei met een Staartje’ is een spannende, ontroerende en humoristische voorstelling over de kracht van spontaniteit en het geloof in sprookjes. Een Ei met een Staartje is genomineerd voor de Zapp Theaterprijs.

Heerlijk Italiaans ijsje

Luciano Gelati steelt overal de show met zijn temperamentvolle optreden. Als een echte mediterrane charmeur brengt hij de mooiste Italiaanse liederen. Wie het daarvan warm krijgt, zal zeker genieten van het heerlijke ijs dat Luciano tijdens zijn optreden serveert. Zijn klassieke ijskar is gevuld met het overheerlijke Italiaanse Stracciatella ijs, bereid door de beste Italiaanse ambachtelijke ijsmakers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen