Het Vrouwenhof swingt met Wipneus en Pim

Wipneus en Pim bij Palm Parkies.
Foto: Rick Bos

Gisteravond in het Vrouwenhof was het voor iedereen genieten geblazen tijdens het Palm Parkies-concert van feestdeejay’s Wipneus en Pim. Alhoewel het zomerse weer het af liet weten, was een aanzienlijk aantal mensen naar het park gekomen.

Het van oudsher Belgische evenement is al jaren een begrip in de gemeente Roosendaal en omstreken. Gedurende de zomermaanden juli en augustus worden 7 woensdagen lang leuke avonden voor jong en oud georganiseerd met verschillende artiesten. De zomerse feesten worden ook in Breda, Dordrecht en Bergen op Zoom georganiseerd.

Laconieke gangmakers

Wipneus en Pim namen gisteren de taak van vermaak op zich, nadat zij afgelopen maandag en dinsdag ook al te zien waren op de Palm Parkies-concerten in respectievelijk Dordrecht en Breda. De altijd goed gemutste feestdeejay’s schotelden het publiek muziek voor uit afwisselende stijlen en ondertussen werden er spelletjes gespeeld en wedstrijdjes gehouden met het publiek.

Organisatie onder vuur

Na de vorige vier avonden was er onverhoopt kritiek op de organisatie. Het Palm Parkies-concept is erop gebaseerd dat toegang voor iedereen gratis is en dat het horecagedeelte als inkomstenbron dient. Eigen meegebracht eten en drinken is daarom ook niet toegestaan. De lange rijen voor de muntuitgifte en de bar zorgden voor veel onvrede. De organisatie heeft zich hier voor geëxcuseerd en deze problemen zijn nu opgelost.

  • Kijk voor meer informatie over de volgende Palm Parkies feesten van deze zomer op de kalender.
'

Reacties

article
39325
Geslaagde Palm Parkies met Wipneus en Pim
Gisteravond in het Vrouwenhof was het voor iedereen genieten geblazen tijdens het Palm Parkies-concert van
https://roosendaal.nieuws.nl/cultuur/39325/vrouwenhof-swingt-tijdens-palm-parkies/
2016-08-11T19:54:14+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2016/08/11194743/20160810_210743.jpg
agenda, palm parkies, roosendaal, vrouwenhof, Vrouwenhofpark
cultuur, gemeente