Creatieve afsluiting van de zomervakantie

Foto: Kinder Kunst Week

De laatste week van de schoolvakantie staat bol van de creativiteit. Voor het eerst organiseren de School voor de Kunsten en andere partners de Kinder Kunst Week.

Deze leuke activiteit is tot stand gekomen in samenwerking met verschillende culturele organisaties en de gemeente Roosendaal. De doelstelling is dan ook om door locale  samenwerking een mooi en origineel programma samen te stellen. De hele week is er een gevarieerd programma aan workshops en activiteiten. Tussen de middag blijven de kinderen over en tussendoor worden zij ook getrakteerd op lekkere drankjes en hapjes.

Gotta catch em all voorstelling

Bijzonder is ook dat deelnemers aan de dansworkshops mogen meedoen aan een echte theaterproductie. Op Woensdag 31 augustus om 19:00u is de voorstelling van “Gotta catch em all”. Deze voorstelling wordt gehouden in Openlucht theater Vrouwenhof en staat in het teken van “festival e plein public”.

Van 29 augustus t/m 2 september 2016 staat de Nieuwstraat 37 in Roosendaal in het teken van tekenen, schilderen, animatie, textiel, dans, toneel en nog veel meer!! In en rond het voormalige Centrum voor de kunsten worden verschillende leuke en creatieve workshops georganiseerd. Iedereen van 6 t/m 13 jaar is van harte welkom op de Kinder Kunst Week.

Online inschrijven

Broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes kunnen allemaal deelnemen aan deze leuke activiteit. Inschrijven kan via de website van de school: www.schoolvoordekunstenroosendaal.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen