Muzikaal eerbetoon aan Queen

Foto: EYEDI

In november is het 25 jaar geleden dat Freddie Mercury, het muzikaal icoon en leadzanger van de legendarische band QUEEN, overleed aan de gevolgen van AIDS.

Op 19 november 2016 brengen we een muzikaal eerbetoon aan die legende in de Sint Jan in Roosendaal.

Diverse top zangers en zangeressen treden op en worden muzikaal begeleid door de beide orkesten van De Gildezonen en verscheidene instrumentalisten. Vocaal worden de artiesten ondersteund door een koor onder leiding van Petra Honing. De Gildezonen staan onder de enthousiaste leiding van dirigent Thomas Bruijns en alle arrangementen zijn gemaakt door Bart van Gorp. Er zullen 20 nummers worden gebracht geselecteerd uit de vele hits van Queen. Een kleine selectie hieruit: Barcelona, Bohemian Rhapsody, Crazy little thing called love, en uiteraard Somebody to love.

Voor meer details kun je kijken op www.ttfm.nl waar je ook de kaarten hiervoor kunt bestellen. Wees er snel bij want de kaartverkoop gaat hard. Ook is er een facebookpagina, waar je het verloop naar het concert toe kunt volgen.

Voorproefje op de Nieuwe Markt

Tijdens  All-4-Harmony as zondag 25 september op de nieuwe markt in Roosendaal zullen de Gildezonen en een aantal solisten een voorproefje geven van het TTFM concert op 19 november in de St.Jan. Het optreden vind rond 14:45 uur plaats.

Een gedeelte van de opbrengst van dit concert komt ten goede aan The Mercury Phoenix Trust (http://www.mercuryphoenixtrust.com/ ). Dit is een fonds, opgezet ter nagedachtenis aan Freddie Mercury en biedt financiële ondersteuning aan kleinschalige projecten in de derde wereld, die zich inzetten voor de voorlichting en onderwijs op het gebied van HIV / AIDS.

Mis het niet! Kom genieten van dit muzikaal spektakel en je steunt tegelijkertijd een mooi initiatief in de strijd tegen HIV / AIDS. TRIBUTE TO FREDDIE MERCURY 19 november 2016 | Sint Jan | Roosendaal

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen