Optreden van ’69 Comeback

Foto: '69 Comeback

Op zondagmiddag 15 januari vindt in bluescafé Kerkzicht aan het Tongerloplein 4 te Roosendaal een optreden plaats van ’69 Comeback.  Het optreden van deze rock & roll formatie begint om 16.00 uur en is gratis toegankelijk.

’69 Comeback speelt volvette rockabilly en stampende  rock’ n’ roll, met invloeden uit jump jive en blues.  De muzikanten laten zich echter niet leiden door een kalender die ophoudt in 1960. Sterker nog: menig moderne rocksong moet er aan geloven en krijgt een fikse rockabillyshot van deze muzikanten. Het repertoire bevat covers van oa. Stray Cats, Elvis Presley, Chuck Berry, Jimi Hendrix, Bruce Springsteen en Johnny Cash.

De band bestaat sinds 2012 uit  Erik-Jan van de Worp (gitaar & zang), Taco van Dijk ( drums & zang ) en Erwin de Vries (contrabas & zang). Deze jongens zijn al decennia lang bezig in de rock ‘ n’ roll muziek en hebben menig podium in binnen en buitenland op hun grondvesten doen schudden!

’69 Comeback is een rock ’n roll band die deze rauwe stijl met elk live-optreden weer nieuw leven inblaast, met veel energie, een groovy feel en met muzikanten die weten ‘what rock ’n roll is all about’!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen