Plein7 Recover op herhaling

Foto: PLEIN 7 RECOVER

Na 10 succesvolle afleveringen van Festival Plein 7 vond vorig jaar voor de eerste keer Plein 7 Recover plaats. De nieuwe formule die zich vooral kenmerkte door een betere herkenbaarheid van de muziek werd een groot succes. Op zondag 27 augustus 2017 vindt Plein7 Recover voor de tweede plaats op het Tongerloplein.

Wederom heeft T’plein de organisatie in handen en wordt er nauw samengewerkt met de Schouwburg De Kring en De Moriaan Eten & Drinken. Plein 7 Recover begint om 16.00 uur en eindigt op 22.00 uur. Hieronder het programma.

Flow

Plein 7 Recover begint met de uit Vlissingen afkomstige formatie Flow. Dit trio wordt voor deze gelegenheid aangevuld met een zangeres. Flow brengt fraai gearrangeerde akoestische covers waarbij de meerstemmigheid van de band meteen opvalt. De ervaren muzikanten spelen tevens in diverse andere gerenommerde bands en hebben dan ook een uitstekende staat van dienst. Het optreden van Flow begint om 16.00 uur.

70’s Tush

De Belgische band 70’s Tush speelt songs die geïnspireerd zijn door de muziek van de grote helden van de seventies. Songs gebaseerd dus op de riffs van Rory Gallagher, Elmore James, Led Zeppelin, Humble Pie, etc. Geen vlakke covers, maar eigen interpretaties die eer bewijzen aan de legendarische artiesten. Onnodig dus om te vertellen dat 70’s Tush een 100% liveband. Verwacht daarom geen gepolijste studio-opnames van deze heren! Het optreden van 70’s Tush begin om 18.00 uur.

Clouseau Ofzo

De Roosendaalse pop-tribute-band Clouseau Ofzo feliciteert Koen & Kris Wauters met het 30-jarig bestaan van Clouseau in 2017 en covert een topselectie van de vele hits uit de afgelopen 30 jaar. Nummers als Louise, Verlangen, Domino, En Dans staan op de playlist. Deze popband, onder muzikale leiding van Paul Rampaart en Edwin Koning, heeft met frontman Bernard Stevens het unieke Clouseau-geluid weten te benaderen. Clouseau (ofzo) anno 2017 laat het publiek dansen en meezingen en weet ook de gevoelige nummers in een modern jasje te gieten. Deze finale-act begint om 20.00 uur.

Pauzes

Ook dit keer spelen de ‘Martelaeren’ de twee pauzes vol. Bij dit gezelschap komen veel bekende songs voorbij. Het publiek mag opnieuw uit volle borst de vocalen verzorgen!

 

Schminken

Reineke Daemen is van 16.00 tot 19.00 uur op het plein om kinderen, die dit graag willen, te voorzien van een prachtige gezichtsversiering!

Circusspeelplaats

In de (museum)tuin van De Kring kunnen kinderen vanaf 16.00 uur terecht om met behulp van allerlei circusattributen en -materialen zelf circuskunsten uit te proberen. Dank aan diabolo, Chinese bordjes, ballopen, jongleren, etc.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen