Goed bezochte opening Eye-Candy 16

Foto: Galerie Anita Ammerlaan

Afgelopen zondagmiddag was het bij Galerie Anita Ammerlaan gezellig en druk tijdens de feestelijke opening van expositie Eye-Candy 16.

Rond de 200 aanwezigen genoten zichtbaar van de geëxposeerde professionele kunst gepresenteerd op 1150 m2, live muziek door Remko Willems en Valentijn Willems, aanwezige kunstenaars, de wijnproeverij door Corné Janssen en de opening die door wethouder Hans Verbraak werd verricht.

De initiatiefnemers, kunstenaar Anita Ammerlaan en haar man Patrick Roelofs, en ook de exposanten ontvingen veel goede en bijzondere reacties van de aanwezige kunstliefhebbers. De expositie biedt weer een mooie diversiteit dat uiteenloopt van schilderijen in verschillende technieken en stijlen en ruimtelijk werk van professioneel nivo.

De grote galerie staat toe dat het werk van alle exposanten op een ruime en professionele manier tentoongesteld is. De genres en stijlen lopen ver uiteen, maar vormen samen een bijzonder geheel. De negen kunstenaars presenteren zowel 3D-objecten als wandobjecten. De Eye-Candy 16 exposanten zijn: Marian Timmer, Ghislaine van Tongeren, Mark Louisse, Jaap Reedijk, Juul Kortekaas, Gerard van Velzen, Carmen Milhous, Caroline van der Weide en Anita Ammerlaan.

Galerie Anita Ammerlaan is van vrijdag tot en met zondag gratis te bezoeken van 12:00 tot 17:00 en Eye-Candy 16 is tot en met 29 oktober gratis te bezoeken.

Reacties