Lustrumviering voor All4harmonie

Op de Nieuwe markt kwamen vanmiddag weer een aantal harmonieën hun veelheid van kunnen in de muziek ten toon spreiden.

Zo waren er St. Caecilia uit Nispen, Harmonie Neo uit Rucphen, Harmonie St. Cecilia uit Zegge, Drum- en Showband Roosendaal (DSR), Muziekvereniging De Gildezonen en Muziekvereniging Roosendaal. Diverse muziekverenigingen lieten horen dat de muziek niet alleen bestond uit zware stukken maar dat er ook wat lichte muziek gespeeld kon worden onder andere Music was my firsth love van John Miles dat overigens schitterend werd vertolkt.

Rond de klok van 16:00 uur werd weer het spektakelstuk gevormd door alle bands te verenigen in een groot orkest. Spreekstalmeester ook deze middag was Koen Schoenmakers. Tijdens All4harmonie waren de winkels in de binnenstad geopend en was er zowaar een stoffenmarkt. Wie van plan was om voor zichzelf nog een leuk zomerkleedje te maken kon vanmiddag zijn slag slaan. Ook een heuse carrousel was er voor de kleintjes.

Op de Oude Markt was het ook een flinke bedrijvigheid. De Markt zat goed vol en er werd door verscheidene Roosendaalse zangers zoals Tony van den Dungen, Mike Alderson en Yoeri Sprenkels een aardig deuntje gezongen. De sfeer zat er in en vele waagden zich zelf tot een dansje. Dit was ook te zien aan het optreden van verschillende dansacts door heel de binnenstad. Uitgenodigd was ook’ Peter Selbach” bekend van het uitstekend vertolken van Hazessongs. De middenstand genoot van een vol terras, kortom weer een fantastisch weekend.

Foto’s en tekst door Ad Verbiest | meer foto’s in de Fotoserie bovenaan dit artikel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen