Spullen en Smullen: Hoor de Herfst 2017

Dat Roosendaal leeft daar ben ik van overtuigt. Op zondag 29 oktober 2017 traden de winkeliers van de Roselaar naar buiten met hun eigen stand. Men kon genieten van diverse proeverijen en wie geniet er nou niet van de befaamde Hema-rookworsten.

Maar ook diverse drankjes waren beschikbaar evenals diverse soorten vers gebakken chips kortom een heerlijke proeverij. Verder kon men zich vergapen aan diverse stands met snuisterijen zoals sieraden, mode, vintage, kunst en producten die het huishouden of het buitenwerk konden verlichten. Daarnaast was er voor de kinderen gedacht aan vertier in de vorm van het klauterrek waarbij de met een oog naar de kids en het ander ook gekeken werd naar een gezeliig Coctailtrio maar dan in vrouwelijke vorm die de naam dragen van De Flageolettes.

Voor de allerkleinste was er aan het begin van de Roselaar een Mary-go-round geplaatst. Zo als ik al schreef Roosendaal leeft. Tijdens Spullen & Smullen gaan creatievelingen van The Loods live graffitipieces zetten op grote canvassen, leren stoere jongens en meisjes hun eigen tag zetten en showt de Barkada fietsclub haar lowrider fietsen. Op het nabijgelegen terras van Bagels & Beans zorgt Dj Skinny D voor een gezellige sfeer.

Tekst en beeld Ad Verbiest | meer foto’s in de fotoserie bovenaan dit artikel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen