Beestachtig leuk in Aopenlaand

En het was gezellig in het Aopenlaand. De grote Boer Murijn en de nar Dorus verwelkomde Prinses Wendy in de Gouden Leeuw. Nee geen prins dit jaar maar een heuse prinses. En de stemming zat er al goed in. Het tref/startpunt

De Gouden Leeuw was omgetoverd tot een heuse feestzaal waarbij het heerlijk bier, talrijk geschonken en gedronken werd. Een polonaise moest het startsein zijn voor het begin want daarna ging iedereen naar buiten gevolgd door Zijne Oogheid. De stichting Carnaval Nispen bestaat dit jaar 55 jaar. Vanwege de dubbele 5 is het motto “Kzien Dubbel. Na dat de sleutel van Nispen overhandigd werd aan de nieuwe Prinses en de vertegenwoordiger van de gemeente opgenomen werd als uitzonderlijke Boer ging de optocht van start.

Nispen houd van creativiteit dat merkte je aan de vele door de Nispenaren zelfgemaakte carnavalstukjes waarbij het publiek of ze wilden of niet aan moesten deelnemen. Daarnaast was Zaal Verhoeven ingericht met een heus carnaval museum. Het was een hilarische middag vol leut gelach en vrolijke gezichten. Ik zou haast zeggen mis het niet kom naar Nispen en vier carnaval.

Beeld en tekst door Ad Verbiest | Meer foto’s in de Fotoserie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen