Op zoek naar minimaal 750 oude schoolfoto’s

Foto: Platvorm R

Platvorm R vraagt alle Roosendalers, jong en oud, om in de fotoboeken te duiken en op zoek te gaan naar hun oude schoolfoto’s. Bij de tentoonstelling Schatjes, vanaf 30 juni in de tuin het Tongerlohuys, worden die foto’s
op een bijzondere manier geëxposeerd.

Alle schoolfoto’s worden afgedrukt op weerbestendig materiaal en aan waslijnen in de tuin opgehangen. Niet toevallig valt deze bijzondere presentatie samen met de tentoonstelling ‘Reis van Roosendaal door 750 dingen’, van 30 juni tot en met 11 november in het Tongerlohuys en andere delen van de stad. Wij denken dat het een prachtig gezicht wordt: al die Roosendaalse Schatjes, wapperend aan de waslijn in die mooie museumtuin!

Eerder organiseerde Platvorm R in het Tongerlohuys onder de naam Schatjes al twee andere presentaties, een met gevelornamenten en een met carnavalsversieringen. Maar de échte Schatjes van Roosendaal zijn natuurlijk de Roosendalers zelf! Platvorm R nodigt daarom iedereen die in Roosendaal woont uit om een schoolfoto in te sturen. Wij ontvangen foto’s graag in digitale vorm, via de mail.

Hoe maak je je foto digitaal?

  • Maak er een foto van met je telefoon
  • Maak een scan van de foto in een scanapparaat
  • Maak een scan van de foto met een scan-app op je mobiele telefoon

Mail je schoolfoto naar [email protected] Vermeld erbij: je naam en je leeftijd. Door je foto in te sturen, geef je toestemming voor het exposeren van de foto in de tuin van het Tongerlohuys en gebruik
van de foto bij promotie van de tentoonstelling. Lastig? Op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni zijn wij aanwezig bij de kassa van het Tongerlohuys. Neem je schoolfoto mee, dan maken wij die digitaal.

Wij hopen dat er vanaf 30 juni 750 Roosendaalse Schatjes in de tuin van het Tongerlohuys stralen! Op vertoning van je toegangskaart voor de tentoonstelling ‘Reis van Roosendaal door 750 dingen’ krijg je de afdruk van je schoolfoto gratis mee als de tentoonstelling is afgelopen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden