Verlate vuurwerkshow warmt Roosendalers op voor kerst

Foto: Christian Traets

De Westelijke Havendijk licht vlak voor de kerstdagen weer feestelijk op door de Vesta Vuurwerkshow. Op 22 december kunnen Roosendalers genieten van het spektakel. De show wordt dit jaar een week later opgevoerd dan normaal.

Lasers en vuurwerk
In de show worden nieuwe en vertrouwde vuurwerkproducten aan het publiek getoond. Vervolgens start een spectaculaire lasershow en aansluitend de vuurwerkshow. Vorig jaar trok het evenement enkele duizenden bezoekers uit Roosendaal en de omgeving, ondanks het slechte weer.

Ondanks dat de show met een week is verzet, worden ook dit jaar dergelijke aantallen verwacht. “Elk jaar zien wij een groei in het bezoekersaantal tijdens het evenement. Waar we het eerste jaar begonnen met enkele honderden bezoekers, hebben we het inmiddels al over enkele duizenden bezoekers”, verklaart Jeffrey Tepe, bedrijfsleider van organisator Vesta Vuurwerk.

Week later
De show is dit jaar een week later omdat vuurwerk volgens de organisatie dan ‘meer leeft’. Daarnaast gaven de festiviteiten rondom 750 jaar Roosendaal de doorslag om het evenement te verzetten. “Zodat alle Roosendalers toch aanwezig kunnen zijn”, volgens Tepe.

De aanvang is om 19:00 uur en om 19:30 uur barst de eerste show los. Tijdens het evenement kunnen bezoekers hun ogen uitkijken in de showroom van Vesta Vuurwerk. Voor de kinderen is er gratis warme chocolademelk, voor de ouders Glühwein, koffie of thee.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden