Nieuwe expositie bij Galerie Anita Ammerlaan

Foto: Galerie Anita Ammerlaan

Op zaterdag 16 maart start expositie Eye-Candy 22 bij Galerie Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in Roosendaal. Tijdens deze expositie is het werk van 11 professionele kunstenaars te zien in de 1150m2 grote galerie van kunstenaar Anita Ammerlaan.

Eye-Candy 22 is te bezoeken t/m zondag 16 juni, de galerie is open van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00. Zondag 17 maart en vrijdag 22 maart is de galerie gesloten.

Kunstwerken van de volgende 11 kunstenaars zullen te zien zijn: Mia America(sculpturen-keramiek), Ellen Legierse(schilderijen), Marita ter Hark(schilderijen), Karin Starmans(schilderijen en ruimtelijk werk)), Ferdi de Bruijn(klokken en LED-objecten), Anouk Gunter (schilderijen), Gerty Vos(schilderijen), Mathisse Arendsen(schilderijen), Marga Niederer van Huizen(keramiek), Edith Madou(keramiek) en Anita Ammerlaan(schilderijen). De expositie biedt weer een mooie diversiteit met LED-objecten, klokken, keramiek en schilderijen in verschillende stijlen.

Patrick Roelofs(de organisator van de exposities bij Galerie Anita Ammerlaan en de man van kunstenaar Anita Ammerlaan): ”Met het werk van deze bijzondere groep van 11 professionele kunstenaars zijn wij er van overtuigd dat deze 22e Eye-Candy expositie weer in de smaak zal vallen bij kunstliefhebbers. Tijdens deze expositie zullen wij weer een mooie diversiteit aan kunst van professioneel niveau presenteren in onze 1150m2 grote galerie”.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden