Stem op de nominaties van de Cultuurprijs Roosendaal

Foto: Cultuurprijs Roosendaal

De genomineerden voor de Cultuurprijs Roosendaal en de Jongerenprijs voor 2018 – 2019 zijn bekend. Het was een bijzonder cultureel jaar waarin we onder andere 750 jaar Roosendaal vierden.

Dit feestjaar stond bol van de activiteiten in onze stad. En ook in de andere kernen viel er op cultureel vlak veel te beleven. Aan onze jury de moeilijke taak om uit al deze activiteiten een keuze te maken. Met hun kennis en expertise hebben zij uiteindelijk de volgende genomineerden vastgesteld: De Witte Roos, Kunsten onder 1 dak, Onderling Kunstgenot, Theaterwerkplaats Tiuri en Toni Raats. Voor de jongerenprijs zijn Het Dansatelier en HIP genomineerd.

En nu is het woord aan jou want van maandag 26 augustus tot en met maandag 9 september kun jij online stemmen op jouw favoriet voor de Cultuurprijs en voor de Jongerenprijs. Op de website vind je meer informatie over de genomineerden.

Op vrijdag 13 september a.s. vindt om 19.30 uur de feestelijke uitreiking plaats in theater De Kring in Roosendaal. Dat belooft een magische avond te worden. De toegang is gratis maar je hebt wel een kaartje nodig om binnen te komen. Deze gratis kaart reserveer je via De Kring. De Cultuurprijs Roosendaal is mede mogelijk gemaakt door CultuurCompaan en de Gemeente Roosendaal.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden