Soul Spektakel op het Tongerloplein

Foto: Tplein

Het besluit van T’plein om een muziekfestival aan soul te wijden, kon niet uitblijven. Dat het een heel goede keuze was, bleek vorig jaar uit het grote enthousiasme van de muzikanten én het publiek. Velen hebben dit genre immers in hun harten gesloten en iedereen kon zich naar hartenlust uitleven.

Daarom worden er ook dit jaar op zaterdag 21 september 2019 door de bands en de DJ’s weer veel klassiekers gespeeld uit vooral de jaren ’60 en ’70. Een meer hedendaagse opvatting van soul daarbij is opnieuw niet uitgesloten. DJ’s

Afterparty in de Moriaan

Opnieuw bijten de 2DJS Joep en Robert om 18.00 uur het spits af. Al jaren lang draaien zij hun favoriete muziek op heel veel verschillende plaatsen. Toen T’plein hen vorig jaar benaderde voor het Soul Spektakel waren ze meteen laaiend enthousiast en zo ook dit jaar. Deze twee draaien ook in de pauze en verzorgen de afterparty in de Moriaan.

Capital S

Wat een spetterend optreden vorig jaar van deze super twaalfkoppige soulformatie uit Delft! T’plein is heel blij dat Capital S wederom op het Soul Spektakel staat. Vanaf 19.30 uur spelen zij hun geweldige, geheel vernieuwde repertoire. Capital S zet iedereen aan het dansen met hun energieke optreden.

Foul Play

Foul Play is een 9-mans band. Naast de gebruikelijke drums, bas, toetsen, gitaar en zang is er een 4 man sterke blazerssectie: bariton- en altsax, tenorsax en 2 trompetten. Foul Play treedt op met 2 fantastische zangeressen. Het is een authentieke en energieke live act vol tijdloze soulclassics, gebaseerd op de film The Commitments uit 1991. Kortom, klassiekers van Wilson Pickett, Otis Redding, Sam & Dave, Etta James e.a. Aanvang optreden: 21.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen