Muziek bij de Buren in meerdere Roosendaalse huiskamers

Foto:

Zondagmiddag 2 februari 2020 presenteert Roosendaal voor de eerste keer wat het te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent. Uniek aan Muziek bij de Buren Roosendaal is dat de optredens plaatsvinden in huiskamers verspreid door de stad.

Hier kun je luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz tot klassiek en van singer-songwriter tot elektronische beats. Tijdens Muziek bij de Buren ontmoet je de inwoners van Roosendaal en maak je, binnen de intieme sfeer van de huiskamers, kennis met al het moois wat Roosendaal op muzikaal vlak te bieden heeft. De optredens zijn vrij toegankelijk zodat iedereen onbeperkt kan genieten van de Roosendaalse muzikaliteit en gastvrijheid.

Nationale Muziek bij de Buren-dag

Muziek bij de Buren is gestart zodat muzikanten nieuw publiek ontmoeten en inwoners elkaar beter leren kennen. Dankzij social media staan wij in contact met de hele wereld, maar vaak kennen wij onze eigen buren niet eens. Daar wil Muziek bij de Buren verandering in brengen. Door de intieme setting van de huiskamers ontstaat persoonlijk contact tussen de muzikant, de huiseigenaar en de bezoekers. Bezoek aan één van de optredens geeft gegarandeerd een blijvende herinnering aan een warm onthaal van gastvrije en muzikale stadsgenoten.

Organisatie Muziek bij de Buren Roosendaal

Muziek bij de Buren is een initiatief van Stichting Muziek bij de Buren. De organisatie van Muziek bij de Buren Roosendaal is in handen van enkele betrokken bewoners en wordt ondersteund door meerdere
lokale partners. Samen maken wij op 2 februari van Roosendaal één grote huiskamer!

Meedoen met Muziek bij de Buren?

Enthousiaste inwoners van Roosendaal kunnen zich vanaf 18 oktober opgeven als huiskamer, muzikant, of als beiden! Inschrijven kan tot en met 1 december via de website van Muziek bij de Buren:
www.muziekbijdeburen.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden