Prachtige line-up tijdens zevende RoosendaalNL

Foto: Focus Events

Op de zevende editie van RoosendaalNL staan niet de minste namen op het podium, er komen artiesten die hele stadions vol spelen. Focus Events, de organisatie van het festival, boekt dit jaar de beste programmering tot nu toe. En dat niet alleen, naast deze grote acts biedt de organisatie een podium aan regionaal talent.

“De afgelopen vijf jaar heeft Nederlandstalige muziek echt een vlucht genomen in de kwaliteit van zang en muziek, en daarom kunnen we het publiek een mooie line-up aanbieden”, zegt René Hopmans, eigenaar van Focus Events.

Veelbelovende namen

Organisator René is trots op de programmering die ze voor deze editie hebben geboekt. “Niemand minder dan Tino Martin staat op het podium, die met gemak het Olympisch Stadion volspeelt. Henk Dissel verruild zijn uitverkochte Brabant Hallen voor het Roosendaals podium en het publiek kan meezingen met hits van John West. Natuurlijk zorgen we ook dit jaar voor de nodige feestacts”, aldus René.
Podium voor regionaal talent In aanloop naar het festival organiseerde Focus Events een zangcontest in De Commerce in Kruisland. René: “We hebben twee, absolute winnaars gekozen. Glenn Danen, die het Nederlandse lied als geen ander uitdraagt en Henk Robbemond die uitblinkt in zijn feestrepertoire. Zij hebben beiden een podiumplek tijdens het Nederlandstalige meezingfeest. RoosendaalNL is op zaterdag 23 november van 19.00 tot 01.30 uur bij Evenementenhal Roosendaal.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden