Concert Muziekvereniging Roosendaal op de Nieuwe Markt

Foto: Muziekvereniging Roosendaal

Onder het motto “MVR Ontvangt” laat Muziekvereniging Roosendaal op koopzondag 26 september letterlijk weer van zich horen om de Roosendalers live weer wat te kunnen bieden.

Vanaf zondagmiddag 12.00 uur bieden de muzikanten een warm ontvangst aan het winkelend publiek op de Nieuwe Markt. Langslopend en stilstaand publiek kan genieten van de drie orkesten én als special guests de muziekgezelschappen ProosTT en Chevaliers. Dit belooft nu al een zonnige middag te worden.

Eindelijk weer live musiceren

“We willen weer eens uit de repetitiezaal! Wat mooi om dan na lange tijd op de Nieuwe Markt het Roosendaalse bedrijfsleven en publiek te ontvangen met muziek. Voor dit evenement is opnieuw samenwerking gevonden met binnenstadsvereniging Collectief Roosendaal’, aldus Guus Heselmans van het organiserend comité. ‘Het concert is dan ook met opzet gepland op een koopzondag. Let wel, MVR kan alleen publiek ontvangen als we ons allemaal aan de afstandsregels van de anderhalve meter houden. Daarom is ons concert een doorloopevenement en zijn er voor het publiek
geen zitplaatsen.”

Vanaf 12.00 uur kunt u op een veilige manier luisteren en kijken naar:

  • Concertharmonie MVR onder leiding van Rob Sloekers
  • ProosTT
  • Matineeorkest MVR onder leiding van Marjolein Rovers
  • Chevaliers
  • Variatieorkest MVR onder leiding van Wendy Bellens

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden