Roosendaals bevrijdingsconcert door Start Spreading The News

Foto: Start Spreading the News

Het bevrijdingsconcert van de gemeente Roosendaal is inmiddels een traditie geworden en wordt ieder jaar gehouden in de periode dat de stad en dorpen van de gemeente Roosendaal in 1944 werden bevrijd.

Dit is de periode van 26 tot en met 30 oktober. Het bevrijdingsconcert is tevens de lokale invulling van de Veteranendag in Roosendaal.

‘Start Spreading The News’

Ieder jaar wordt het concert door een ander cultureel en/of muzikaal gezelschap ingevuld. Dit jaar gebeurt dit op donderdagavond 28 oktober a.s. door de swingende bigband ‘Start Spreading The News’, die sinds de oprichting in 2011 al vele muzikale optredens in de gemeente hebben verzorgd. En geen nadere toelichting meer nodig hebben!

Voor het bevrijdingsconcert heeft de band een speciaal programma samengesteld met uiteraard aandacht voor onze veteranen. De huisarrangeur van de band, de eveneens Roosendaalse muzikant Bart van Gorp, heeft de benodigde arrangementen geschreven. Ook heeft de band een aantal verassende ‘special guests’ uitgenodigd om de avond een speciaal tintje te geven.

De muzikanten van de band zijn erg enthousiast om na anderhalf jaar weer op de bühne te staan en voor een volle zaal te spelen! Bovendien hebben al veel veteranen zich aangemeld om het concert bij te wonen. Het concert vindt plaats in de grote zaal van schouwburg De Kring, aanvang 20.00 uur.

Reacties

Cookieinstellingen