Leer op 1 mei de Tango!

Foto: pixels

Danste u deze vroeger ook in dansschool De Bra? In het kader van de tentoonstelling ‘Mag ik deze dans?’ worden er in het Tongerlohuys diverse dansworkshops georganiseerd. Eerstvolgende: de Tango door Marga Wouters op 1 mei!

Marga Wouters is een tanguera van wereldklasse. Daarnaast heeft ze heeft zich ook als tangodocente (maestra) gespecialiseerd tot op het hoogste niveau. Ze is in België de enige maestra met het allerhoogste diploma van fellow and examiner in de Argentijnse tango. Samen met Peter Rombouts is ze drievoudig wereldkampioene Argentijnse tango, viervoudig winnaar van de wereldbeker Argentijnse tango en 12-voudig Belgisch kampioene in deze discipline. Een prestatie die tot op heden niemand evenaarde.

Na de Tango volgt de Swing op 26 juni (14:00-16:00) door Peter en Bianca Franken. Houd onze social mediakanalen/website in de gaten voor meer informatie.

U kunt zich aanmelden voor de workshops door een mailtje te sturen naar [email protected]. Deelname kost 10 euro, inclusief een bezoek aan de tentoonstelling ‘Mag ik deze dans?’ én een consumptie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen