T’plein organiseert VIVRE!

Foto: Jan Hendriks/archief T'plein

Op zaterdag 25 juni 2022 presenteert T’plein/Stichting Platform CultuurpleinTongerlo, voor de zesde keer het in geheel Franse stijl en sfeer opgetrokken evenement, VIVRE!

Na het succes van de vorige edities is VIVRE! ook dit keer een uitstekende gelegenheid om nader kennis te maken met wat Roosendaalse ondernemers en artiesten die met Frankrijk en het Franse leven iets gemeen hebben…

Van 12.00 tot 18.00 uur kan eenieder op het plein terecht voor een heus dagje Frankrijk in hartje Roosendaal!

Franse muziek

Franse muziek wordt verzorgd door Laura Sakko en accordeoniste Margriet Valk, die samen met gitarist Henk Vermeulen, de Franse musettes ten gehore zullen brengen. Onze (zingende) lavendelverkoper laat af en toe ook van zich horen.

Franse markt 

Diverse Roosendaalse ondernemers staan garant voor een veelzijdige en gevarieerde Franse markt. Net als vorige jaren is er een kunstmarkt met maar liefst 11 kunstenaars, die wederom op het podium achter de St. Jan te vinden is. Uiteraard vindt u er ook kramen met brocante, waar weer volop te snuffelen valt naar dat ene hebbedingetje, waar je al zo lang naar op zoek was.

Al met al een uitstekende ambiance om weer eens nader kennis te maken met de Franse cultuur, dan wel van de tentoongestelde kunst te genieten en… wellicht zelf de handen uit de mouwen te steken om iets kunstzinnigs te creëren.

Kijk voor meer info op www.tpleinroosendaal.nl.

Reacties

Cookieinstellingen