Effe Wat Anders! Nieuw festival komt naar Roosendaal

Foto: Het Champagne Atelier

Een grote live act, uiteenlopende muziekgenres en meezingen gegarandeerd. Het zijn dé ingrediënten voor het nieuwe festival Effe Wat Anders dat op zaterdag 1 oktober plaatsvindt in Evenementenhal Roosendaal. Focus Events en Kick Events slaan de handen ineen om het feestend publiek te verrassen met een nieuw concept.

“Het grote verschil met feesten als RoosendaalNL, Graanpop, Hoognood Festival en 90s No Limits is dat dit festival in teken staat van een grote live band. Als festivalorganisators zijn we toe aan iets nieuws en met dit nieuwe concept kunnen we het publiek ‘effe wat anders’ bieden”, zegt René Hopmans, mede-eigenaar van Focus Events.

Spectaculaire live band
Met een portie creativiteit weet de organisatie te verrassen met een vernieuwend concept. “The Dirty Daddies staan voor de eerste keer op het podium in Roosendaal. Rock ‘n roll, 90’s, 00’s alle muziekgenres komen voorbij tijdens een show vol spektakel. Hun clubtour verkoopt overal uit en daarom bieden wij deze mannen een podium wat ze verdienen”, zegt Hopmans enthousiast. “Om het echt even wat anders te maken is er meer nodig. We warmen het festivalpubliek op met een optreden van Barry Fest, die belooft om de dansvloer in vuur en vlam te zetten met één van zijn populaire hits, Ferry De Roze Flamingo.”

Line-up en programma
Naast de Dirty Daddies en Barry Fest is het festival gevuld met optredens van Buren van de Brandweer en DJ vd V. Effe Wat Anders is op zaterdag 1 oktober van 19.30 tot 01.30 uur bij Evenementenhal Roosendaal. Tickets zijn verkrijgbaar via www.effewatanders.nl/tickets

Contactgegevens:
Focus Events – Rene Hopmans – Evenementen en Producties – mobiel: +31630277263 –
www.focus-events.nl

 

Reacties

Cookieinstellingen