Nieuwe danslessen bij Danscentrum Goetjaer

Foto:

Kan je nog helemaal niet dansen of ben je een gevorderde danser of wedstrijddanser: iedereen kan terecht bij Danscentrum Goetjaer in Etten-Leur. En er komen weer nieuwe danslessen aan!

Bij Goetjaer wordt 7 dagen per week dansles verzorgd voor elk niveau. Van beginners tot aan wedstrijddansers zijn er meerdere groepen per week. Een groot voordeel hiervan is dat er veel inhaalmogelijkheden zijn. Voor cursisten die werken in de zorg of in ploegendienst zijn deze inhaalmogelijkheden heel prettig, maar ook als je een keertje ziek bent of op vakantie bent geweest.

Als cursisten de les lastig vinden dan kunnen ze, zonder extra kosten, meerdere keren per week komen. Er is altijd wel een parallelgroep waar je kunt komen dansen. Stel dat je het gewoon fijn vindt om meer te bewegen, ook dan ben je van harte welkom. Je mag, indien mogelijk, 2-3 keer per week dezelfde dansles volgen zonder extra kosten. Dát is de extra service die Goetjaer aanbiedt!

Zijn er paren die eerder hebben gedanst, dan hoeven ze natuurlijk niet opnieuw te beginnen bij een beginnersgroep. In dit geval kun je even contact opnemen om te bespreken wat de beste instapmogelijkheden zijn.

Dansen is leuk

Dansles is leuk, het is de leukste les die er is. Het is fijn om er een gezellig en sportief avondje uit van te maken.
Hoofdzaak is dat je goed leert dansen. Daarnaast is het belangrijk dat het gezellig is en je je thuis voelt in de sfeervolle dansschool Goetjaer op een A-locatie.

Kom kennismaken

De 1e les is een zogeheten kennismaking les. Vind je het niet leuk, dan zijn er geen kosten aan verbonden en zijn er verder geen verplichtingen. Vind je het wel leuk, dan is het de 1e les van de cursus.

Kom dansen!

Hieronder volgen de lesdagen en tijden van de beginnerscursussen voorjaar 2023:

  • vrijdagavond 20.10 uur -1e les is op vrijdag 27 januari 2023
  • zaterdagavond 19.05 uur – 1e les is op zaterdag 28 januari 2023
  • woensdagavond 21.15 uur – 1e les is op woensdag 1 februari 2023

De cursus duurt 12 lesweken en kost € 125,- per persoon.

Heel erg leuk als jullie er bij komen. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website www.goetjaer.nl

Danscentrum Goetjaer

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen