Arjen Lubach in de Kring Roosendaal

Foto: Merlijn Doomernik

Op maandag 10 en dinsdag 11 juli 2023 speelt Arjen Lubach zijn voorstelling ‘COMEDY TOUR’ in De Kring. De kaartverkoop start op donderdag 2 februari om 10.00 uur via de website van het theater.

Ondanks een serie aan lockdowns, een dagelijks televisieprogramma en de algehele teloorgang van de Nederlandse cultuursector, blijft Arjen Lubach dromen van een nieuw theaterprogramma. De afgelopen jaren schreef hij aan nieuw materiaal. Met trots presenteert hij zijn voorstelling ‘COMEDY TOUR’ (try out). Arjen was tot nu toe met zijn theaterprogramma alleen te zien in de Kleine Komedie, waar de laatste kaarten in verkoop zijn. Ondanks de volle agenda van Arjen, is het directeur Jan-Hein Sloesen gelukt om op 10 en 11 juli 2023 Lubach te programmeren in de grote zaal van De Kring.

Arjen Lubach is een Nederlandse schrijver, cabaretier, televisiepresentator en muziekproducent. Hij werd vooral bekend door zijn wekelijkse programma ‘Zondag met Lubach’ bij de VPRO. Zijn nieuwe satirische programma ‘De Avondshow’ werd wederom een succes. De twee seizoenen die tot nu toe zijn gemaakt trokken doorgaans meer dan een miljoen kijkers per uitzending. Niet geheel onverwachts werd hij onlangs verkozen tot Mediapersoon van het Jaar.

Tickets voor de voorstelling zijn vanaf 2 februari om 10.00 uur te koop via de website www.dekringroosendaal.nl. Telefonisch is de kassa bereikbaar via 0165 – 555 555 van maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 16.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen