Ditch Your Pitch! Cultuurjacht van Roosendaal

Foto: Ad Verbiest

Cultuur Verbindt Roosendaal organiseert op 31 mei 2023 de ‘Ditch Your Pitch! Cultuurjacht van Roosendaal’. De tuin van Theater de Kring Roosendaal wordt omgetoverd tot een heus zomerpodium waar jonge makers hun culturele en creatieve ideeën kunnen presenteren en kans maken op €2000,- om hun project te realiseren.

“Driemaal is scheepsrecht, dus moeten we het deze keer éxtra bijzonder maken”, aldus Sebastiaan Waegemaekers, projectleider van dit evenement. “We halen deelnemers op in een limousine, kleden de avond aan met een hapje, drankje en livemuziek, en vertellen ook het verhaal van hoe een maakproces nou tot stand komt. Kortom: niet alleen valt er Roosendaals talent te ontdekken, maar er valt ook nog inspiratie op te doen!”

Tijdens de Pitchnight kunnen deelnemers hun cultureel idee pitchen en beoordeelt een onafhankelijke jury wie er met het geldbedrag naar huis gaat. Dit betekent overigens niet dat de andere deelnemers verliezen; zij kunnen via de voucherregeling alsnog kans maken om hun project te starten. Middels ‘Ditch Your Pitch!’ laat Cultuur Verbindt Roosendaal makers kennismaken met de subsidiemogelijkheden. “Jongeren weten ons nog niet altijd goed te vinden, terwijl we hen graag willen helpen hun idee tot realisatie te brengen”, aldus Geertje Braspenning, cultuurcoördinator van Cultuur Verbindt Roosendaal.

Oproep: Heb jij, of ken je iemand met een creatief idee? Maak je kunst, dans je, speel je theater of heb je een unieke expositie die een podium verdient? Kortom: heb jij een creatief idee wat cultureel Roosendaal blij maakt? Ditch dan je Pitch tijdens dé Cultuurjacht van Roosendaal en maak kans op €2000,- prijzengeld om jouw project te starten!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen