Bierproeverijen in het Tongerlohuys

Foto: Pexels

Ontdek de Unieke Combinatie van Geschiedenis, Kunst en Bier tijdens de Bierproeverijen in het Tongerlohuys in Roosendaal.

Het Tongerlohuys, in samenwerking met het Biergilde Roosendaal, nodigt bierliefhebbers uit voor een buitengewone ervaring in het museum die alle zintuigen prikkelt. Tijdens dit unieke evenement zullen bezoekers genieten van de combinatie van geschiedenis, kunst en bier, terwijl ze de heerlijke smaken en aroma’s ontdekken die samenkomen in het Tongerlohuys.

Het Tongerlohuys en het Roosendaals Biergilde heeft speciaal voor de tentoonstelling ‘De Hand van Antwerpen’ een selectie van objecten gemaakt en daarbij passende bieren gevonden. Deze perfecte combinatie van ambachtelijke brouwsels en artistieke creaties belooft een mooie ervaring te worden.

Tijdens de bierrondleidingen worden de bezoekers meegenomen op een meeslepende reis door de geschiedenis van het Tongerlohuys, dat bekend staat als een van de meest charmante en historische locaties in Roosendaal. Terwijl je je onderdompelt in de prachtige kunstwerken en exposities, krijg je de gelegenheid om een verscheidenheid aan speciaal geselecteerde bieren te proeven die perfect aansluiten bij de tentoongestelde objecten.

De data en tijden voor de bierrondleidingen zijn als volgt:

  • 15 juni om 19:30 uur
  • 1 juli om 14:30 uur
  • 27 augustus om 14:30 uur

Kaarten voor deze unieke bierrondleidingen zijn beperkt. Om een reservering te maken, stuur je een e-mail naar [email protected] met vermelding van je gewenste datum en het aantal personen. De kosten bedragen €15,00 per persoon en kunnen bij aankomst in het museum worden betaald.

Mis deze kans niet om de rijke geschiedenis van het Tongerlohuys te ontdekken, omringd door prachtige kunstwerken en begeleid door de heerlijke smaken van speciaal geselecteerde bieren. Reserveer vandaag nog je plek en wees voorbereid op een onvergetelijke ervaring.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen