Roosendaals Bockbierfestival viert jubileum

Foto: Martijn van Turnhout
Het Roosendaals Biergilde organiseert op zaterdag 7 oktober 2023 het Roosendaals Bockbierfestival op de Markt, Bloemenmarkt en in de Molenstraat in Roosendaal.
Zaterdagmiddag van 14.00 tot 18.00 uur bieden negen cafés tijdens deze twintigste editie meer dan vijftig bockbieren aan de festivalgangers. Dit maakt het festival een van de grotere van Nederland. Tickets zijn verkrijgbaar via roosendaalsbockbierfestival.nl en kosten € 8,-.
Het uitgiftepunt van het bierfestival, waar festivalgangers proefglazen, festivalboekjes en muntjes kunnen aanschaffen, bevindt zich ter hoogte van café de Sjoes en is open tot 18.00 uur. Bezoekers kunnen aan de bars met festivalmuntjes betalen. Het gilde streeft ernaar om tijdens dit jubileum het grootste aanbod van bockbieren tot nu toe te serveren.
Het Roosendaals Biergilde bestaat uit een enthousiaste groep proevers. De missie van het gilde is zoveel mogelijk kennis vergaren over bier en deze niet alleen te delen met de leden, maar ook met alle andere liefhebbers buiten de vereniging.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen