Een groot meezingfeest met De Bevers Dichtbij! John en Kees gaan op tournee langs Nederlandse theaters!

Foto: William Rutten

Na de succesvolle reallifesoap op RTL 5 en Videoland en de concerten in Ahoy gaan De Bevers weer samen aan iets nieuws beginnen. Vanaf januari is het tweetal te zien in de Nederlandse theaters met hun theatershow De Bevers Dichtbij. “Een avond waarbij”, zo zegt Kees Stevens “de mensen met een lach op het gezicht de zaal verlaten.”

John de Bever en zijn partner Kees Stevens zijn bekend door de reallifesoap De Bevers waar het stel een inkijkje gaf in hun leven. De verdeling was dat John als zanger optrad en Kees zijn manager was. “Met de concerten in Ahoy kwam het idee dat ook ik zou gaan zingen.  Ik ben natuurlijk geen zanger maar het publiek vond het erg leuk, puur en echt”, vertelt Kees. Juist door de concerten in Ahoy werd het idee geboren om het theater in te gaan.

John de Bever kijkt uit naar de tournee. “Ahoy was hartstikke leuk, maar ik kijk er ook naar uit om het land in te gaan”, vertelt de zanger die vaak optreedt in feesttenten. “Juist in het theater kan je naast de bekende hits en feestnummers ook een ander repertoire laten horen. Ik zing bijvoorbeeld ook graag ballads maar in een feesttent kan dat niet”, zegt John. “Het theater is ook persoonlijker. Je staat letterlijk dichter bij de mensen en zal er daarom meer interactie zijn.”

Die interactie is ook zeker iets wat Kees voor ogen heeft bij de theaterconcerten. En dit gaat volgens Kees zo eenvoudig en persoonlijk mogelijk. “Misschien ga ik wel met een hoge hoed door de zaal waarin mensen verzoeknummers kunnen stoppen. Hoe de theaterconcerten er precies uit gaan zien is natuurlijk nog een verrassing. Maar het wordt een mix van liedjes en interactie met het publiek.”

Over een ding zijn John en Kees het eens. De theaterconcerten moeten één groot meezingfeest worden. “Muziek van alle grote Nederlandse artiesten, want er is meer dan alleen André Hazes. Ook Benny Neyman, Zangeres zonder naam, Koos Alberts, ze komen allemaal voorbij. Iedereen zal merken dat ze alles kunnen meezingen”, zeggen John en Kees. “En tijdens de laatste twee voorstellingen komt ook Corry Konings meedoen”, verklapt Kees. Fans van John de Bever worden niet teleurgesteld want ook zijn grote hits zoals ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’ komen voorbij.

John de Bever ziet de theatershows als een feestje. “Als de mensen een fijne avond hebben dan is mijn avond geslaagd. Juist omdat we het publiek erbij betrekken, is elke avond anders want ieder theater heeft een ander publiek. Maar ik ben altijd mezelf en vind het leuk om mensen te entertainen. Als ze blij de zaal uit gaan ben ik tevreden. Daar doe ik het voor”, zegt John.” En zeker wat blijdschap brengen is in deze tijden belangrijker dan ooit. Er is een hoop ellende in de wereld. Ik hoop dat ik de mensen die ellende even kan laten vergeten. Daar knap ik van op en het publiek ook.”

De Bevers Dichtbij komen naar verschillende theaters in Nederland. Ga voor meer informatie naar www.debeverslive.nl. Op 7 maart is de voorstelling te zien in De Kring in Roosendaal. Kijk voor kaarten op www.dekringroosendaal.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen