De muziek spreekt

Foto: pixabay

Op zondagmiddag 7 april brengen afwisselend de Concertharmonie van Muziekvereniging Roosendaal en het West-Brabants Symfonieorkest een gevarieerd programma ten gehore. Met deze bijzondere combinatie van harmonie en symfonieorkest laten we de muziek spreken in herinnering aan een bijzonder orkestlid: klarinettist Harry Kirkels.

Als Muziekvereniging van Roosendaal en West-Brabants Symfonieorkest zijn wij er van overtuigd, dat samen muziek maken in orkestraal verband een plezierige vrijetijdsbesteding is, die we graag delen en uitdragen, waarbij leden uitgedaagd worden om te gaan voor vernieuwing, zelfontplooiing, groei en talentontwikkeling. Wij verhogen de belevingswaarde en het leefklimaat van de stad en de gemeente Roosendaal door zichtbaar en hoorbaar onze bijdrage te leveren en zo verbonden te zijn met Roosendaal. We laten zien door met meerdere orkesten met verschillende ambities één muzikale gemeenschap te zijn waardoor elke muzikant zich thuis voelt in Roosendaal.

De Concertharmonie opent de middag met Solas Ané van Hazo, Fate of the Gods van Reineke, the Lion King van Higgins. Soliste Sophie Kirkels speelt de klarinetsolo in de NocturneTsjaikovski in een arrangement van Van der Beek. Het WBSO laat het publiek genieten van deel 1 en 2 van de Symfonie nr. 2 van Marinus de Jong.Ook luisteren we naar Job van Kempen als solist op hobo in Konzert no.1 van Ludwig Lebrun. En op solo dwarsfluit hoort u Marjan Aukes in het Concertino van Chaminade

Het voorjaarsconcert ‘De muziek spreekt’ vindt plaats op zondagmiddag 7 april 2024 om 14.00 uur in de Sint Josephkerk, Sint Josephstraat 4, 4702 CW Roosendaal.
De toegang is gratis.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen