Theater De Kring verkoopt 45.000 tickets in één week

Foto: De Kring

Theater De Kring heeft in de eerste week van de voorverkoop voor theaterseizoen 24-25 ruim  45.000 kaarten verkocht. Dit is een recordaantal voor het theater en de verkoop staat nog lang niet  stil.  

Directeur Jan-Hein Sloesen: “Wat een geweldige start van het nieuwe theaterseizoen! We hebben  maar liefst 250 voorstellingen geprogrammeerd in de Grote en Kleine zaal van De Kring. Dit seizoen  zijn ook alle kindervoorstellingen gratis voor iedereen t/m 12 jaar. We bestaan tenslotte 115 jaar en  wie jarig is trakteert!’’.  

De hardlopers van dit seizoen zijn: 

  1. Christel te Laat 
  2. De Kleine Zeemeermin 
  3. Guido Weijers 
  4. Pieter Derks 
  5. Steven Kazàn & Jamie  
  6. Jim & Bettina 
  7. Juf Roos 
  8. Veldhuis & Kemper 
  9. Simply The Best of Tina Turner 
  10. Kruimeltje de familiemusical 

Nu ook Dinsdagavondreeks  

De reeks bestaat nu zeven jaar en is buitengewoon succesvol gebleken. Al ruim een uur voordat de  deuren van De Kring openden stond er een rij van gasten die een Dinsdagmiddagabonnement wilden  aanschaffen. Een paar uur later was de hele reeks uitverkocht. Om geen gasten teleur te stellen,  wordt het abonnement nu ook aangeboden bij de avondvoorstellingen van de dinsdagmiddagreeks.  De abonnementsprijs blijft € 99 i.p.v. € 147 (incl. consumptie).  

Win een dans- en toneelabonnement 

De ticketverkoop gaat als een trein en gasten weten De Kring nog altijd te vinden. In verband met het  feestjaar geeft De Kring een dans- en toneelabonnement voor twee personen cadeau. De 50.000e ticketkoper is de gelukkige winnaar van het abonnement en kan een seizoen lang genieten van de  mooiste dans- én toneelvoorstellingen in de Grote en Kleine zaal.  

Het complete programma is te bekijken op www.dekringroosendaal.nl. Tickets zijn online te  bestellen of telefonisch via 0165 – 555 55 van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 16.30 uur.  Op woensdag is van 12.00 tot 16.00 uur een kassamedewerker ook fysiek aanwezig in restaurant  Over De Tong.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen