Boekpresentatie van Boven water

Boven water is het vervolg van de succesvolle debuutroman Onder water van Linda Jansen. De geboren Roosendaalse woont nu in het Bredase Ginneken, waar een deel van de verhalen zich afspelen.

Het tweede deel van het tweeluik werd vorige week gelanceerd bij Libris boekhandel Van Kemenade & Hollaers in Breda. Na een woord van welkom door eigenaar René Hollaers, werd het eerste exemplaar door burgemeester van Breda Paul Depla in ontvangst genomen.

De roman gaat over hartstocht, twijfels, trouw, erotiek en over verlies en overwinningen. In het vervolg zijn de scherven van het huwelijk van Tom en Liz in Boven water pijnlijk voelbaar. De mooie, eens zo sprankelende Liz herstelt moeizaam van de lafhartige aanval die op haar is gedaan. Fysiek heeft zij langdurige revalidatie nodig; geestelijk moet ze dealen met het geschade vertrouwen van geliefden om haar heen. De uiterlijke schijn, de onechte vriendschappen en haar minnaar zijn uit Liz’ leven verdwenen.

Het boek is verkrijgbaar via alle boekhandels en de bekende online verkooppunten.boekpresentatie Linda Jansen Boven water

'

Reacties

gallery
35798
Boven water is het vervolg van de succesvolle debuutroman Onder water van Linda Jansen. De
https://roosendaal.nieuws.nl/cultuur/boeken/35798/boekpresentatie-van-boven-water-van-linda-jansen/
2016-04-28T13:54:35+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2016/04/28132359/Linda-Jansen_Boekpresentatie_Boven_Water-6.jpg
auteur, boekpresentatie, boven water, Linda Jansen, onder water, roman
boeken