Open dag Hospice Roosdonck

Foto: Stichting Groenhuysen

Hospice Roosdonck is nu ruim vier jaar in gebruik. Een mooie locatie, waar privacy, rust, veiligheid, warmte en kwaliteit van leven voorop staan. Op zaterdag 8 oktober, de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg, kan iedereen die belangstelling heeft een kijkje komen nemen in Roosdonck.

Dit jaar staat het thema ‘Kwaliteit van leven, als het leven pijn doet’ centraal. Tijdens de open dag organiseert Roosdonck rondleidingen en kunnen bezoekers informatie ontvangen over het verblijf in het hospice. Er wordt dit jaar speciaal aandacht besteed aan de waakkast en het stiltecentrum, die cliënten en hun familie steun kan bieden in de laatste levensfase.

Roosdonck mag rekenen op een actief en betrokken team vrijwilligers. Belangstellenden voor vrijwilligerswerk hebben deze dag de gelegenheid van andere vrijwilligers te horen hoe zij het werken in het hospice ervaren. Tijdens de open dag is ook de speciale Roosdonck-postzegel weer te koop, waarvan de opbrengst ten bate van de cliënten komt.

Gegevens open dag

De open dag vindt plaats van 13.00 tot 16.30 uur. Hospice Roosdonck is gelegen aan de Kalsdonksestraat 89a in Roosendaal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen