Aldi Kalsdonk sluit week haar deuren

Foto: maps,google

Op vrijdag 23 februari wordt om 8:00 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Philipslaan in Roosendaal feestelijk heropend.

Binnen minder dan één week zal de complete verbouwing hiermee een feit zijn. De winkel sluit op 16 februari om 18:00 uur. De heropening wordt verricht door filiaalleider dhr. Van Loon.

Het wordt een bijzondere opening. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte zal worden: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 10,- aan boodschappen een tas met daarin een kraslot. De prijzen die met deze krasloten zijn te winnen zijn zeer aantrekkelijk zoals bijvoorbeeld magnetrons, tablets of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Wanneer de tassen met krasloten zijn vergeven, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas voor iedere klant die boven de € 10,- boodschappen afrekent.

De enthousiaste filiaalleider dhr. Van Loon: “Ons filiaal is nu al een heel mooi filiaal, maar met deze verbouwing gaan we de klanten écht verrassen met een totaal vernieuwde winkelinrichting en vers afgebakken brood. Wij kijken er als verkoopteam in ieder geval ontzettend naar uit.”

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck. Daar worden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten kunnen gratis lekkere hapjes proeven. De gerechtjes zijn vers klaargemaakt met de producten van Aldi.

Voor Aldi zijn vers en duurzaamheid een belangrijke pijler. Steeds meer verse, biologische en Fairtrade-producten vinden hun weg naar de Aldi filialen. Daarnaast streeft Aldi naar het zo duurzaam mogelijk inrichten van de filialen. Dit pand heeft een A++ label en het complete filiaal wordt van nieuwe LED-verlichting voorzien. Ook karton en folie wordt 100% gerecycled. Bij de verbouw zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken geweest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen