TrouwGilde organiseert beurs op wielen

Foto: TrouwGilde

Door het Corona-virus zijn veel bruiloften geannuleerd of verzet naar een datum later in het jaar. Agenda’s van trouwlocaties en ondernemers in de trouwbranche stonden bomvol. Tot Corona om de hoek kwam kijken.

Alles kwam stil te liggen en, erger nog, mensen werden ziek. Buiten dat heeft Corona veel roet in het eten gegooid op economisch gebied en ondernemen is ondertussen echt ondernemen geworden.

Het TrouwGilde, een uniek samenwerkingsverband van kwaliteitspartners in de trouwbranche in West-Brabant, organiseert nu een trouwbeurs op wielen. De partners van het TrouwGilde worden geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Bij het TrouwGilde kan elk bruidspaar rekenen op een onbezorgde bruiloft! De maximale inzet om jullie trouwdag onvergetelijk te maken is wat alle partners onderling verbindt, zodat ieder bruidspaar erop kan vertrouwen dat de mooiste dag van hun leven tot in de puntjes geregeld is.

Stellen zijn vaak al 1,5 jaar tot een jaar voor hun bruiloft bezig met voorbereiden. Het is jammer dat de meeste trouwbeurzen niet doorgaan. Maar, daar heeft het TrouwGilde iets op bedacht. Een trouwbeurs op wielen. Op zondagmiddag 14 juni wordt een unieke bruidsbeurs georganiseerd waarbij de leden over 5 verschillende locaties zijn verdeeld in West-Brabant. Je rijdt langs de locaties en bij de vijfde locatie zijn jullie helemaal op de hoogte en heel veel informatie en tips rijker en krijgen jullie ook nog eens een leuk cadeautje van het TrouwGilde voor een romantische avond samen. Alles uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.

Nu zijn de meeste bruiloften helaas noodgedwongen verzet naar 2021. Maar, de liefde gaat altijd door en de aanvragen van nieuwe verliefde stellen blijven binnen komen. Wil jij de trouwbeurs op wielen niet missen? Meld je dan aan bij het TrouwGilde want VOL = VOL.

Reacties

Cookieinstellingen