Lieve muizenvanger zoekt een nieuw landelijk huis

Foto: Dierenopvang Arduin

Graag geven we wat extra aandacht aan deze lieve muizenvanger. Mo is een gesteriliseerde poes van rond 2009. Ze is bij Dierenopvang Arduin gekomen omdat ze helaas niet kon wennen aan haar nieuwe huis.

Lieve Mo is namelijk recent verhuisd met haar baasje van landelijk en alle ruimte naar bebouwd in een dorp. Al die poortjes, schuurtjes, schuttingen en daken, vindt ze maar lastig en Mo komt eigenlijk nauwelijks nog naar binnen. Dit heeft waarschijnlijk ook te maken met de nieuwe pup in huis. Deze bespringt Mo met regelmaat en daar is ze niet tegen opgewassen. Ze laat het gebeuren en meer dan wat blazen en af en toe een tik doet ze niet. Maar, Mo is dan uiteraard alles behalve op haar gemak.

Haar baasje heeft de moeilijke beslissing genomen om afstand te doen van Mo en haar zo de kans te geven om ergens anders gelukkig te worden, want dat verdient ze. Mo is graag en veel buiten en brengt met regelmaat nog wel eens een muisje mee. Ze komt altijd thuis om te eten en ook voor de nodige aandacht, maar echt lekker kroelen op de bank is niets voor Mo. Deze lieverd deelt graag zelf haar tijd in en bepaalt dus ook zelf wanneer ze eet, kroelt, jaagt, etc. Ze is een kattenluikje gewend en kan dus binnen en buiten wanneer ze wil. Een lekker zelfstandige dame dus…

Voorheen kon ze overweg met de hond in huis, die liet haar met rust, maar de hond is helaas gestorven. De nieuwe hond is dus geen match en ook soortgenootjes houdt ze liever op een hele flinke afstand. In het algemeen is Mo van niet teveel ‘gedoe’ om haar heen en wij plaatsen haar dan ook liever niet in een druk gezin. Regelmatig heeft ze nog een gekke speelse bui en ook voor wat lekkers komt Mo graag even thuis. Even rammelen met het bakje en ze is zo binnen…

Woont u landelijk en rustig en kunt u wel een lieve muizenvanger gebruiken? Dan is Mo absoluut uw match! Komt u haar snel ontmoeten?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen