Kleurrijke vogeltjes zoeken een nieuw thuis

Foto: Dierenopvang Arduin

Graag geven wij wat extra aandacht aan dieren die momenteel in Dierenopvang Arduin zitten en op zoek zijn naar een nieuw thuis. Dit keer in de spotlight een drietal kleurrijke vogeltjes.

Kokki is een zebravink mannetje, die als vondeling is binnen gekomen. Helaas is zijn baasje niet gevonden, waardoor hij nu op zoek is naar een ander fijn plekje. Kokki is een vrolijk kwettertje, dat momenteel geniet van het gezelschap van gouldamadine Peppi en enkele kanarie’s. Hij lijkt het prima naar zijn zin te hebben met de andere vogeltjes, maar uiteraard zijn we voor hem op zoek naar een ander thuis. Kokki heeft een licht misvormd bekje, maar ondervindt hier geen hinder van. Hij eet goed en is ook dol op lekkere extra’s.

Peppi is een gouldamadine, een prachtig mannetje, dat als vondeling is binnen gekomen. Helaas is ook zijn baasje niet gevonden, waardoor ook hij nu op zoek is naar een ander fijn plekje. Peppi is een vrolijk kwettertje, dat momenteel geniet van het gezelschap van zebravink Kokki en enkele kanarie’s. Hij lijkt het prima naar zijn zin te hebben met de andere vogeltjes. 

Tiki is een agapornis roseicollis, helaas valt het geslacht niet te achterhalen. Wij vermoeden dat het nog een jong vogeltje is, namelijk van dit jaar. Tiki is gevonden en helaas hebben we geen baasje kunnen achterhalen. Deze vrolijke kwetter is daarom op zoek naar een ander fijn thuis, wellicht bij een of enkele soortgenootjes.

Heeft u nog een fijn plekje in huis of kan er nog een vogeltje bij in uw volière? Peppi kan niet wachten… Wellicht dat vriendje Kokki ook mee mag verhuizen?

Reacties

Cookieinstellingen