Trixie, een lieve oude dame op zoek naar een laatste fijne thuis.

Foto: Dierenopvang Arduin

Trixie is een Jack Russel teefje, geboren op 16-5-2007. Haar baasje is recent onverwacht overleden en helaas was er niemand anders die de zorg voor haar kon overnemen. Vandaar dat we nu weer op zoek zijn naar een fijn plek voor ‘onze Trix’.

Wij kennen Trixie namelijk nog van een paar jaar geleden, toen zij als vondeling de opvang binnengebracht werd. Deze lieve dame op leeftijd is een echte Terriër en heeft dan ook nog een behoorlijk enthousiasme, daar is nu een paar jaar later niet veel aan veranderd.

Trixie is een lief en aanhankelijk hondje, altijd even vrolijk en vriendelijk naar iedereen. Ze is heel graag bij haar baasje en vindt het soms moeilijk om alleen te moeten zijn. Het is niet zo dat ze dingen sloopt, Trixie is rustig en slaapt redelijk veel, maar het liefst met haar baasje in de buurt.

In huis is ze ook netjes zindelijk. Wandelen doet ze graag, Trixie snuffelt er op los en vindt alles even interessant, maar u zult begrijpen dat dit geen lange tochten meer moeten zijn. Loslopen is ook niet aan te raden, omdat deze lieverd (vrijwel?) doof is. U moet zich dus ook altijd kenbaar maken en haar bijvoorbeeld niet ineens van achter aanraken.

Hierom plaatsen wij Trixie dan ook niet bij kleine kinderen, maar ook omdat het niet de bedoeling dat ze zich heel druk maakt. Op andere honden en katten heeft Trixie het niet zo, wellicht mede doordat ze dus niet (goed) hoort, maar ook haar zicht is een stukje minder. Zo her en der wat ouderdomskwaaltjes dus, maar haar neusje werkt wel nog uitstekend en wat lekkere verwennerij slaat ze dan ook niet snel over…

Wij plaatsen Trixie graag in een rustige omgeving, waar ze enig huisdier is en nog lekker verwend zal worden en aan liefde en aandacht niet tekort komt. Gewoon een fijn en warm thuis, waar ze haar leventje mooi en onbezorgd mag afsluiten. Bent of kent u het nieuwe baasje van Trixie? Neem dan snel eens contact op!

Omdat Trixie al een senior is, mag zij voor een aangepast tarief geplaatst worden. Voor meer informatie, vragen wij u telefonisch contact op te nemen.

0167-532627

Asiel (dierenopvangarduin.nl)

 

Reacties

Cookieinstellingen