Onderwijsgala: wat is de tussenstand?

Vakantie 2014
Vakantie 2014
Foto: uit privé-archief

Juf Anja, leerkracht van groep 1/2 van basisschool Berkenveld uit Heerle, staat in de finale van het het Onderwijsgala. Je kunt nog tot en met dinsdag stemmen.

Juf Anja gaat wel aan kop maar haar voorsprong wisselt per dag, en soms zit de nummer twee haar op de hielen. Hoe gaat het intussen met juf Anja Kustermans?

Houd je de stemsite in de gaten; maakt het je zenuwachtig?
Dagelijks kijk ik niet alleen zelf op de Facebook-pagina, maar word ik ook op de hoogte gehouden door kinderen, ouders, collega’s, familie en vrienden. Iedereen is ontzettend betrokken.

Op de finaledag woensdag moet je het podium op, is het niet?
Ja, klopt en de presentatie is volop in voorbereiding. Tijdens mijn presentatie zullen film en foto’s voorbij komen en uiteraard staat groep 1/2 centraal.

Wie gaan er woensdag allemaal mee?
Kinderen en ouders uit groep 1/2, ouders van de verkeerswerkgroep waar ik al enkele jaren deel van uitmaak, collega’s, familie en vrienden. We hebben er allemaal heel veel zin in.

Met wat voor gevoel kijk je naar woensdag?
Ik kijk erg uit naar woensdag. In de finale mogen staan ervaar ik al als een hele eer. Niet alleen ikzelf maar ook de kinderen van groep 1/2 vinden het best spannend maar vooral heel erg leuk. We gaan er een hele toffe middag van maken.

Tussenstand

Van de ruim zeventig genomineerden uit het basisonderwijs gingen er vijf door naar de finale. Eén finalist trok zich terug. De anderen begonnen twee weken geleden allemaal op nul. Dit is de tussenstand van zondagavond 21.00 uur.

  • Anja Kustermans (Berkenveld / Heerle) 774 likes
  • Judith Maas (de Biezenhof / Halsteren) 688 likes
  • Mariska Faber (de Horizon / Prinsenbeek) 486 likes
  • Marja Jansen (Heilig Hart / Dongen) 341 likes

Reacties op Facebook

Waarom ook alweer stemmen op juf Anja? Dat lees je in dit artikel, maar ook op de posts van roosendaal.nieuws.nl over juf Anja komen leuke reacties.

Zo schrijft Bianca: “De allerbeste en allerliefste juf Anja. Basisschool Berkenveld is een superfijne, echte dorpsschool waar we trots op zijn en waar de kinderen allemaal zichzelf mogen en kunnen zijn. Juf Anja verdient het om uitgeroepen te worden als beste juf tijdens het Onderwijsgala.”

Nanda schrijft op de speciale Facebook-pagina van BN/DeStem:

Lieve juf Anja. Voor ons ben je in elk geval, de liefste, leukste en beste leraar van de wereld! Stemmen allemaal!!

150531 Juf Anja op FBStemmen werkt als volgt: op de Facebook-pagina van het Onderwijsgala staan alle finalisten met hun foto. Hiernaast de foto van juf Anja. Elke like telt als stem. NB: alleen op de foto klikken of die alleen maar delen is niet genoeg, je moet echt vind-ik-leuk aanvinken, anders gaat je stem verloren.

  • Je kunt stemmen tot en met dinsdag 2 juni.
  • Twitter mee en promoot jouw favoriet: gebruik hashtag #OWG2015.

Op de spetterende finaledag op 3 juni moeten de finalisten de jury overtuigen op het podium. Het oordeel van de jury bepaalt samen met de publieksstemmen wie zich ‘Leraar van het Jaar’ mag noemen.

Onderwijsgala

Het Onderwijsgala is een initiatief van BN/DeStem. Dit jaar zijn er niet alleen verkiezingen voor docenten in het voortgezet onderwijs, maar ook voor conciërges en leerkrachten uit het basisonderwijs.

Dossier: Interviews
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen