Draco zoekt een nieuw baasje

https://www.youtube.com/watch?v=x1O52U4tp3U&feature=youtu.be

Draco is een gecastreerde kater, geboren op 31-5-2011. Draco is bij ons gekomen, omdat het kindje in huis allergisch is voor kattenharen.

Draco vindt nieuwe mensen en situaties erg spannend, maar na een gewenningsperiode bloeit hij op tot een aanhankelijke kater. Eenmaal gewend, komt hij graag naar je toe om aangehaald te worden. En met wat lekkers is hij al snel over te halen. Stiekem vindt Draco het wel heel erg fijn om aandacht van zijn baasje te krijgen. Hij lijkt wel op een grote stoere kater, maar schijn bedriegt. Deze lieverd vindt het heerlijk om lekker languit op een rustig plekje te liggen en te genieten van de eerste zonnestraaltjes. Draco zie je niet snel spelen met allerlei balletjes, hij is dan ook liever lui dan moe. Met kinderen kan Draco overweg en met honden heeft hij geen ervaring. Andere katten vindt hij niet zo leuk om mee op te trekken, hij jaagt ze dan ook graag uit zijn tuin weg. Wij plaatsen Draco dan ook het liefst lekker alleen in een rustige omgeving.

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden