SOUL SPEKTAKEL op Tongerloplein

Foto: 'T Plein

Zaterdag 16 september vindt op het Tongerloplein in Roosendaal weer het jaarlijks SOUL SPEKTAKEL plaats. Dit keer met de bands ‘Rhythm & Soul Revue’ en ‘Ducktape’. Liefhebbers van onvervalste soul komen dan ook volledig aan hun trekken. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot 22.45 uur.

Rhythm & Soul Revue

De Rhythm & Soul Revue is een 9 koppige band uit Brabant en inmiddels een decenium aktief. De band speelt pure authentieke soul gecombineerd met swingende rhythm & blues. Het repertoire bestaat uit nummers van o.a. Aretha Franklin, Otis Redding, Sam and Dave, Etta James, Nina Simone, Joss Stone en Eric Bibb. Hits en minder bekende songs passeren de revue tijdens een spetterende show met veel soulpower! Het optreden van Rhythm & Soul Revue start om 19.30 uur.
LINE UP: Stacey Kerseboom – zang; John Zwetsloot – zang, gitaar; Don Haagh – gitaar; Jim Florentinus – toetsen, zang; Martin Kleine Schaars – bas; Wim Jacobs – drums; Hans Marechal – trompet; Joop Marechal – trombone; Henk Loman – saxofoon.

Ducktape

Ducktape is een funk, soul- en pop coverband met hitjes die blijven plakken. Het mantra van de bandleden is: plezier door muziek. Dat hebben ze, dat brengen ze. Wanneer ze het plezier wat ze met elkaar hebben, combineren met de funky hitjes van o.a. Bruno Mars en Tower of Power, volgt er automatisch een feestje! De band bestaat uit een ervaren viermans ritmesectie, een strak blazerstrio en twee prachtige frontvrouwen.

Sinds de geboorte in 2017 bouwde Ducktape tal van feestjes. Zo zijn drie videoclips uitgebracht, werd via livestream het academisch jaar geopend op de TU Delft, werd ook een volle Markt in Delft platgespeeld op Koningsdag en ga zo maar door. Het optreden van Ducktape begint om 21.30 uur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen