S&L Zorg organiseert open dag bij zorgwijk Sterrebos

Foto: S&L zorg

Zorgorganisatie S&L Zorg opent haar deuren voor iedereen die kennis wil maken met de zorg. Heb je altijd al willen weten hoe de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking er bij S&L Zorg uitziet? Dan kun je dat met eigen ogen ontdekken op zaterdag 9 maart aanstaande bij S&L Zorg’s zorgwijk Sterrebos in Roosendaal!

Tussen 10.00 en 14.00 uur is iedereen van harte welkom om een woning, verschillende dagbestedingslocaties en diverse faciliteiten binnen de zorgwijk te komen bezoeken. De hele dag zijn er medewerkers en bewoners aanwezig die alles kunnen vertellen over de zorg en over het wonen en werken bij S&L Zorg. Het Ontmoetingscentrum is geopend om gratis een bakje koffie, thee, water of ranja te drinken met wat lekkers erbij en voor de kinderen is er een leuk spelelement met kans op een toffe prijs.

Met bijna 800 medewerkers en ruim 250 vrijwilligers biedt S&L Zorg meer dan 380 bewoners dagelijks uitstekende zorg. Naast diverse woningen in de wijken in de regio heeft S&L Zorg twee unieke zorgwijken. In Roosendaal is dat Sterrebos, een wijk als elke andere wijk, waar mensen met een verstandelijke beperking bij elkaar wonen. In Bergen op Zoom wonen mensen in hun ‘eigen’ Lambertijnenhof.

Om zorgwijk Sterrebos te bereiken navigeert u naar Onyxdijk 183 c in Roosendaal.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen