Hoera, roosendaal.nieuws.nl is begonnen!

01 mei 2015, 15:10 nieuws
150501 ballonnen storem flickr cc by sa 20 e1431728409842
Je zou het bijna vergeten want de site ziet er niet anders uit dan vorige week. Toch gaat vandaag - 1 mei 2015 - de boeken in als de officiële startdatum van de leukste website met lokaal nieuws uit de gemeente Roosendaal.
Zo, en dan moeten we maar eens aan de slag! Want nieuws komt niet zomaar binnengewandeld, het is een soort 'spel van de jacht'.

Anders durven zijn

Je moet er natuurlijk voor zorgen dat je niet achter de feiten aan hobbelt. En misschien is het belangrijkste wel: je durven onderscheiden van de concurrent. Dat doen we met interviews, fotoseries, originele ideeën. Hopen we...

Vinkjes

We hebben ons voorgesteld aan alle sportverenigingen, culturele verenigingen en instanties in de gemeente Roosendaal (allemaal vinkjes op de to-do-list, terwijl er evenzoveel nieuwe karweitjes aan zijn toegevoegd).
Omgekeerd weten ook steeds meer mensen óns te vinden. En dat is voor een belangrijk deel aan jullie te danken!
  • Blijf berichten via Facebook delen: onderaan elk artikel staat een 'deel-knop'. Zo bereiken we nieuwe lezers.

Interactie

We zoeken actief contact met jullie via Facebook en twitter . Graag horen we wat jullie vinden passen op deze site: wat mis je, waar wil je meer van zien? We proberen zoveel mogelijk mails te beantwoorden. Zodat je ziet dat de redactie niet alleen nieuws brengt, maar ook wil luisteren naar jullie en reageert op jullie voorstellen.

Wat komt?

  • Naast gewone puzzels binnenkort ook prijspuzzels en andere leuke winacties in samenwerking met de lokale middenstand.
  • Dankzij de persberichten kunnen we de agenda (aparte rubriek) vullen met data van sport-, muziek- en andere evenementen.
  • De fotowedstrijd Roosendaal In Beeld gaat nu ook officieel van start. Doe gewoon eens mee, iedereen laat zijn oog wel eens op iets moois vallen, en iedereen zegt achteraf wel eens: die is goed gelukt!
Heb je tips, nieuws of andere ideeën. Mail ons op [email protected] .
Veel plezier en tot kijk!
Jessie van Loon
redactioneel beheerder