Juf Anja door naar finale Onderwijsgala: je kunt weer stemmen!

Foto: FB-pagina Anja Kustermans

Juf Anja is door naar de finale van het het Onderwijsgala. De finalisten beginnen allemaal op 0. De leerkracht van groep 1/2 van basisschool Berkenveld uit Heerle heeft onze stem dus weer hard nodig.

Het Onderwijsgala is een initiatief van BN/DeStem. Dit jaar zijn er niet alleen verkiezingen voor docenten in het voortgezet onderwijs, maar ook voor conciërges en leerkrachten uit het basisonderwijs.

Van de ruim zeventig genomineerden uit het basisonderwijs zijn er vijf door naar de finale. Zij maken nog kans op de titel ‘Leraar van het Jaar’.

  • Anja Kustermans (Berkenveld / Heerle)
  • Mariska Faber (de Horizon / Prinsenbeek)
  • Judith Maas (de Biezenhof / Halsteren)
  • Jelle Oomen (Mariadonk / Zegge)
  • Marja Jansen (Heilig Hart / Dongen)

Juf Anja

Toen we deze week met juf Anja uit Heerle spraken over haar nominatie voor de titel ‘Leraar van het Jaar’, zag het er al naar uit dat ze in de finale terecht zou komen. Dát is gelukt! Ze stond aan kop en blééf aan kop. Vrijdagavond had ze ruim duizend stemmen, en dat waren er zo’n driehonderd méér dan de nummer twee.

Maar nu staat ook juf Anja weer op 0. Het stemmen op de finalisten begint vandaag. Waarom juist deze leerkracht misschien ook jouw stem verdient, lees je in dit artikel.

Stemmen doe je zo

Stemmen werkt als volgt: alle finalisten staan met hun foto op een speciale Facebook-pagina van BN/DeStem. Het gaat er nu om dat de foto’s van de kandidaten zoveel mogelijk geliked worden. Elke like telt als stem.

  • Je kunt stemmen tot en met dinsdag 2 juni.
  • Twitter mee en promoot jouw favoriet: gebruik hashtag #OWG2015.

Op de spetterende finaledag op 3 juni moeten de finalisten de jury overtuigen door op het podium een soort voorbeeldles te geven. Het oordeel van de jury bepaalt samen met de publieksstemmen wie zich ‘Leraar van het Jaar’ mag noemen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen