Roosendaal Nieuws zoekt redactieleden

Foto: Nieuws.nl

Ben je nieuwsgierig van aard, heb je interesse in wat er gebeurt in Roosendaal of de omliggende dorpen en wil je dat delen met anderen, dan zijn we mogelijk op zoek naar jou.

Roosendaal Nieuws houdt je dagelijks op de hoogte via Facebook, Twitter, nieuwsbrief en website van het laatste nieuws in Roosendaal en omstreken. Of het nu gaat om culturele, muzikale evenementen, politieberichten, gemeente of sport. We willen een breed scala aan nieuws brengen en uitgroeien tot de nummer 1 nieuwssite van Roosendaal. Om dit goed te kunnen doen, zijn we hard op zoek naar collega’s.

Fotografen en verslaggevers

We zoeken meerdere vrijwilligers om bijvoorbeeld verslag te doen van carnaval, de Brand Parkies, horeca, lintjesuitreikingen of de Draai van de Kaai. Als je als (hobby)fotograaf enkele evenementen wilt bezoeken of als je een paar artikelen of columns wilt schrijven, stuur ons dan een e-mail. Je hoeft geen journalistieke achtergrond te hebben en het is ook niet noodzakelijk dat je wekelijks een hele dag beschikbaar bent. Laat ons weten waar je interesse ligt.

Mail de redactie

Om verder te kunnen groeien, zijn we dringend op zoek naar redactieleden die onze redactie willen komen versterken. Stuur een mail naar [email protected]. Vermeld in je mail waar je goed in bent, wat je leuk vindt en wat je ervaring is. Uiteraard mag je ook je cv mailen of een link naar je linkedIn-profiel. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kijken uit naar je reactie! Ook stagiaires kunnen zich melden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen