Coppens Uitvaartzorg officieel geopend

Foto: Coppens afscheidscentrum

Het nieuwe afscheidscentrum van Coppens Uitvaartzorg in Roosendaal officieel geopend met familie en collega’s. In zes maanden tijd is het bestaande bedrijfspand aan de Meeten 42 te Roosendaal omgebouwd en uitgebouwd tot een functioneel en sfeervol afscheidscentrum.

Bij het vormgeven en inrichten van dit afscheidscentrum hebben ze gebruik gemaakt van warme kleuren en de juiste materialen, wat een huiselijke sfeer geeft die rust en warmte uitstraalt. Het nieuwe afscheidscentrum beschikt over een sfeervolle aula, waarin voor kleinere groepen intieme diensten gehouden kunnen worden. In de aula kijk je uit op een binnentuin met een vijver, met daarin stromend water dat voor rust en sfeer zorgt tijdens een afscheidsdienst. Na de dienst kunnen nabestaanden met genodigden in het brasserie gedeelte herinneringen aan de overledene ophalen. Nabestaanden kunnen hier in een ongedwongen sfeer de tijd nemen om in alle rust afscheid te nemen.

Ook is er een familiekamer ingericht. Deze is aangekleed als een huiskamer waar de overledene ligt opgebaard. De nabestaanden krijgen de sleutel, zodat ze naar wens (24 uur per dag) bij hun dierbare kunnen zijn. Een eigen keuken en toilet zijn aanwezig.

Open dagen

Om belangstellenden de mogelijkheid te bieden de sfeer te beleven van het afscheidscentrum zijn er zaterdag 16 en zondag 17 juli van 10.00 tot 16.00 uur open dagen.

De Meeten 42, Roosendaal | 0165-564009 | www.uitvaartcoppens.nl
Coppens uitvaart Roosendaal

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen