Sissie en Skipper zoeken samen een thuis

Foto: Dierenopvang Arduin

Sissie is een zwarte poes, geboren in 2009. Skipper is een rode gecastreerde kater, geboren in 2008. Het zijn twee leuke, lieve en vriendelijke katten die uit hetzelfde gezin komen. Ze genieten ontzettend van elkaars gezelschap en zoeken elkaar dan ook steeds op.  Het liefst liggen ze dan ook altijd samen te slapen, ze kruipen dan ook echt tegen elkaar om lekker te liggen.

Vandaar dat we ze samen willen plaatsen. Sissie en Skipper zijn beide erg rustig en zitten liever binnen bij de kachel dan buiten in de kou.  Het zijn beide echte binnen katten en kwamen soms met mooi weer wel eens buiten in de tuin. Ze komen ook graag naar je toe om aangehaald te worden. Met andere katten kunnen ze het ook prima vinden.  Ze zijn gewend aan kinderen en hebben met honden geen ervaring.

Meer informatie

De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot. Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen