Kroelkat Roosje zoekt baasje

Foto: Dierenopvang Arduin
Deze week een poesje genaamd Roosje. Ze zit al een jaar bij ons in de opvang! We hopen dat ze nu toch wel snel een huis kan vinden waar ze ook lekker naar buiten kan.
Roosje is een poes, geboren in 2014.  Ze is een jaar geleden bij ons gekomen nadat een bouwvakker haar had gevonden op de bouw in Rotterdam.  Daar liep Roosje al een tijdje rond tussen al die bouwvakkers, op zoek naar een beetje aandacht en eten.  Die man had haar toen mee naar huis genomen , maar het  klikte niet echt goed met de andere kat thuis. Vandaar dat ze bij ons is gekomen.  Uiteraard hebben wij haar als vondeling in de omgeving Rotterdam ook opgegeven. Helaas heeft daar ook niemand op gereageerd.

Een echte kroelkat

Roosje is een lief en vrolijk poesje die wat  op d’r eigen is. Ze is geen echte kroelkat. Ze komt dan ook zelf naar je toe wanneer ze aangehaald wilt worden. Wanneer ze een aai over d’r bol heeft gehad, vindt ze het weer goed. Met andere katten kan ze overweg mits ze de baas is. Met kleine kinderen kan Roosje niet overweg. Roosje is een actief poesje die ontzettend graag met allerlei kattenspeelgoed speelt. Ze is dan ook een echte jager. Roosje is zoals men wel eens noemt, een klein lief duveltje in een doosje. Ook gaat ze graag op d’r tijd naar buiten gaat om van de zon te genieten. Maar wanneer de kachel aanstaat, ligt ze graag lekker dicht bij de warmte.

Meer informatie

De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot. Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen