Lieve vrolijke poes zoekt een baasje

Foto: Dierenopvang Arduin

Irene is een poes, waarschijnlijk geboren in 2013. Ze liep al een tijdje in een buurt verloren rond, waar iemand haar op merkte en eten gaf. Omdat er niemand kwam opdagen die haar miste is ze naar ons gekomen. Nu zijn we op zoek naar een baasje voor haar.

Irene zat onder de vlooien en haar huid was daardoor geïrriteerd geraakt. Gelukkig is ze nu helemaal vlooienvrij en is haar huid ook weer genezen. Irene is een lieve en vrolijke poes en kan het ook goed vinden met de andere katten. Ze is kan aanhankelijk zijn  en komt dan ook zelf naar je toe om aangehaald te worden. Irene gaat graag op d’r tijd naar buiten toe om een frisse neus te halen. Ook doet ze graag haar behoefte buiten in plaatst van binnen op de kattenbak.

Dierenopvang Roosendaal

Meer informatie

De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen